Ekstrakonsert Saturday 1. december

No. 4

Oslobandet No. 4 har skyndet seg sakte til å bli et av Norges mest elskede band. Med gladtriste og ærlige tekster har de fortryllet oss med sanger som «Lite og Stort», «Jeg har aldri sett elg», «Låst» og «Føkk lunsj».

Etter å ha fylt sentrum scene 3 ganger, headlinet Øyafestivalen og blitt nominert til tre Spellemann-priser for sine to album «Henda i været» og «Hva nå» ville bandet gjøre noe nytt denne vinteren, og spiller en serie klubbkonserter på Parkteatret, hvor de hadde sin første store konsert for snart 4 år siden.

Daglig leder på Parkteatret, Limita Lunde sier: «Da No. 4 solgte ut Parkteatret våren 2015 visste vi at de kom til å nå langt. Det er stor stas at Julia, Ingeborg og Emilie kommer tilbake og flytter inn til oss en hel uke!»

I perioden 27. November til 1. Desember blir det full konsert, fem (!) kvelder på rad med alle de kjente låtene og kanskje noen overraskelser?
«Vi har vært heldige nok til å kunne spille noen veldig store konserter de siste årene, så nå gleder vi oss skikkelig til å kunne komme ordentlig tett på publikum igjen,» sier vokalist Emilie Christensen. «Det å være samme sted over flere dager gir oss nye muligheter og utfordringer, så dette gleder vi oss skikkelig til!»

Vi ønsker velkommen til en stemningsfull, morsom, oppløftende og rørende konsert som passer like godt for familien som vennegjengen!

no4band.no

facebook.com/no4band

Billetter kr. 365,- + avg.
Kun ståplasser.
Foto: Anne Valeur

Bill.: 390,-Dørene åpner 17:00ID.: 18UTSOLGT