Flyttet til Rockefeller Tuesday 1. november

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (US)

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats skulle opprinnelig besøkt Parkteatret 2. mars, men måtte utsette konserten til 1. november grunnet stor internasjonal pågang. På grunn av stor etterspørsel er konserten nå flyttet fra Parkteatret til Rockefeller samme dag. Kjøpte billetter til begge de tidligere datoene gjelder.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats er en god, salig og energisk blanding av folk, americana, rock, blues og vintage soul, herlig toppet med en grov stemme som får lyden av skipsfløyta til danskebåten til å blekne.

I 2010 slapp den Denver-baserte multiinstrumentalisten og singer/songwriteren Nathaniel Rateliff «In Memory of Loss», en plate som ble tatt varmt i mot av presse og publikum, og resulterte i sammenlikninger med høytrangerte band som Bon Iver og Mumford & Sons.

De siste fem årene har Rateliff imidlertid opptrådd med fullt band, bestående av en rekke særs talentfulle musikere som bergtar ethvert publikum. Den tidligere nedskalerte fremtoningen er byttet ut med en full-gass-tut-og-kjør-holdning, og ikke minst en energisk musikkformidling andre kan se langt etter. Live er bandet enormt. Det kan alle som har sett dem skrive under på.

Til tross for fullt band, mer trøkk og et mer oppløftende sound, leverer Rateliff fortsatt tekster preget av alvor, eller som han selv har uttrykt: «I’m trying to do something that’s emotionally charged and heartfelt and I want the experience to be joyous, for people to feel excited and dance around instead of being super-bummed by reality.»

facebook.com/nathanielrateliff
nathanielrateliff.com

 

Bill.: 245,-Dørene åpner 20:00ID.: 18