Atomic Soul pres. Saturday 28. april

Nahko & Trevor Hall (US)

28. april kommer Nahko og Trevor Hall til Parkteatret i Oslo for å gi publikum en helt spesiell akustisk kveld. Nakho, best kjent fra musikerkollektivet Medicine For The People, kommer til Oslo på aller første soloturné i Europa. Men seg på laget har han singer/songwriter-kompis og venn Trevor Hall.

Turneen er et resultat av suksessen Nakho har sett med debutsoloalbumet «My Name Is Bear», som ble gitt ut i fjor. Låtene på albumet beskriver utviklingen han har hatt de siste årene. Det er et dypt personlig album, og han sier selv det er det mest utleverende han noen gang har gjort. Nakho er et gitar- og pianotalent og vil på Parkteatrets scene ta deg med på en reise med dikt, historiefortelling og nydelige toner.

Trevor Halls musikk er en skjønn symbiose av akustisk gitarspill, reggae og indiskinspirert folkemusikk. Artister han blir sammenlignet med er Ben Harper, Jack Johnson og Matisyahu. Hans seneste utgivelse «The Fruitful Darkness» ble nummer én på Kickstarters «Music Campaign of 2017», og det med bare tre låter. Det fullstendige albumet er ventet å lande i løpet av 2018.

Vi ønsker velkommen til en opplevelse utenom det vanlige når disse to fantastiske artistene byr på en kveld fylt til randen av magiske øyeblikk 28. april på Parkteatret.

nahko.com
trevorhallmusic.com

Billetter kr. 250,- + avg. I salg fom. torsdag 22. februar kl. 10.00.

Bill.: 275,-Dørene åpner 18:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!