Parkteatret 15 år Friday 22. september

Myra

Supp: Gymmen + Nasrii

Myra spiller to konserter på Parkteatret! Først en Yngling med fri aldersgrense, og senere på kvelden en for publikum over 18 år.

MYRA ville bare legge ut den første låten sin «Hold an» på Soundcloud seint på høsten i fjor. Litt over et halvt år senere hadde hun blitt en av de største snakkisene på by:Larm (Dagbladet beskrev henne som «et vendepunkt i norsk rapmusikk»), gitt ut låten «Ventet på deg» med Lars Vaular og fått Leo Ajkic som manager. At hun fikk oppdraget å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen i juni, forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra.

Den nye singelen «Link opp» (produsert av Kvamkollektivet) er umiskjennelig Myra. Sensuell, nær og deilig melodisk, med et herlig glimt i øyet uten noen gang å bli tullete. Med en iboende kulhet i stemmen, som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass, har Myra på kort tid fått en liten dedikert fanbase som spent venter på mer av henne.

facebook.com/Myratherapper

Gymmen
Adipop og Mamdu i dj-duoen GYMMEN har servert dansegulv landet over tusenvis av perler siden 2014, og kommer til å varme opp både kropp og sjel på Parkteatret med en god blanding av r’n’b, dancehall og annet med grom bass.
facebook.com/gymmenmusic

Nasrii
Nasrii slapp sin debutsingel «Min feil» i sommer, og jammen dukket det også opp en Lars Vaular-remiks av låten i august. I tillegg til å lage r’n’b med et tidløst preg, uttaler godgutten selv at han representerer Aust-Agder til spikeren treffer kisten, og gleder seg til å vise frem ny musikk på Parkteatret.
facebook.com/NASRIISOUND

facebook.com/event

Bill. kr. 200,- +avg.
Foto: Julia Kidder

Bill.: 220,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett