10-årsjubileum + slippkonsert Monday 8. december

Music For A While

I 2014 feirer Music For A While sitt 10-årsjubileum, og slipper i den anledning sin tredje plate «Canticles of winter». Det er en neddempet vinterplate hvor bandet videreutvikler barokksporet fra den bejublede platen «Graces that refrain» (2012), sammen med vintersanger med juledryss. Musikken på «Canticles of winter» er skrevet av blant andre John Dowland, Henry Purcell, Georg Friedrich Händel, Carbonelli og Bach. Tekstlig er det hovedsaklig sanger om vinteren, og juletematikk. Det er likevel milevis unna en tradisjonell juleplate, selv om noen av de vakreste julesanger som er skrevet blir spilt.

På konserten kombineres låter fra den nye platen med høydepunkter fra resten av bandets repertoar. På deres kritikerroste første plate «Weill Variations» (2007) gjorde de originale og friske versjoner av Kurt Weills udødelige musikk. Nå gleder de seg til å presentere tredjeplaten «Canticles of winter» for publikum. Vi kan love en vakker og underholdendende konsert med klassiske highlights, allsang, latter og barokke perler slik du aldri har hørt dem før!

I Music For A While fronter vokalist Tora Augestad et stjernelag av norske jazzmusikere:
Stian Carstensen (Farmers Market), accordion, banjo & pedal steel
Mathias Eick (Jaga Jazzist, Manu Katché), trompet
Martin Taxt (Trondheim Jazzorkester, Koboku Senju), tuba
Pål Hausken (In the country, Susanna), trommer & perkusjon

«Graces that refrain, den nye plata fra vokalisten Tora Augestad og gruppa Music For A While, river ned genregrenser og utfordrer til å gjenoppdage vår europeiske musikkarv.» Erling Wicklund, NRK

musicforawhile.no
facebook.com/musicforawhileband

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett