Avlyst Sunday 22. november

Music for a while

Denne konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte ticketmaster her: help.ticketmaster.no. Siste frist for refundering av billetter er 17.01.2021.

NB: Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan dessverre ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.


Kort ned ventetiden med vintersanger med juledryss fra Music for a while, som har vært et band i 16 år! Vi kan love en vakker og underholdende konsert med klassiske highlights, allsang, latter, noen julesvisker og barokkmusikk slik du aldri har hørt den før!

I MUSIC FOR A WHILE fronter Tora Augestad et stjernelag av norske musikere! Det som kjennetegner gruppen, er deres personlige, organiske og kreative behandling av ulikt låtmateriale.

Deres kritikerroste første plate het «Weill Variations», en samling originale og friske versjoner av Kurt Weills udødelige musikk. Den bejublede andreplaten “Graces that refrain” inneholdt uredde «coverversjoner» av komposisjoner fra den klassiske musikken, fra John Dowland til Francis Poulenc. I 2014 feiret bandet Music for a while sitt tiårsjubileum. I den anledning kom tredjeplaten “Canticles of Winter”, som fikk fantastiske anmeldelser fra et samlet kritikerkorps.

«Musikk uten grenser – en opplevelse av de sjeldne.»
Tor Hammerø, Nettavisen

Music for a while er:
Tora Augestad, vokal
Stian Carstensen, akkordeon & pedal steel Trygve Brøske, tangenter
Mathias Eick, trompet
Martin Taxt, tuba
Pål Hausken, trommer & perkusjon

Førjulskonsert med Music for a while Parkteatret Scene, 22. november.

toraaugestad.no

facebook.com/musicforawhileband

Bill. 330,- +avg.
Unummererte sitteplasser.
Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20.00.
Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.

Bill.: 360,-Dørene åpner 19:00ID.: 18