Julekonsert Thursday 13. december

Music for a While

Tradisjonen tro spiller Tora Augestads Music for a While julekonsert på Parkteatret i desember. Vi kan love en vakker og underholdendende konsert med klassiske highlights, allsang, latter, julesvisker og barokkmusikk slik du aldri har hørt den før!

I Music for a While fronter Tora Augestad et stjernelag av norske musikere. Det som kjennetegner gruppen er deres personlige, organiske og kreative behandling av ulikt låtmateriale.

Deres kritikerroste førsteplate het «Weill Variations», en samling originale og friske versjoner av Kurt Weills udødelige musikk. Den bejublede andreplaten, «Graces that refrain”, inneholdt uredde coverversjoner av komposisjoner fra den klassiske musikken, fra John Dowland til Francis Poulenc. Enten utgangspunktet er Kurt Weills kjente kabaretmelodier eller sanger og stykker fra det klassiske repertoaret, så er to trekk fremtredende; vokalist Tora Augestads unike formidlingsevne og stemmekontroll, og bandets klangmessige, improvisatorisk lekne og humoristiske håndtering av stoffet. I 2014 feiret bandet Music for a While sitt 10-årsjubileum. I den anledning kom tredjeplaten «Canticles of Winter», som fikk fantastiske anmeldelser fra et samlet kritikerkorps.

«Musikk uten grenser – en opplevelse av de sjeldne».
«Tora Augestad står nok en gang i spissen for en musikalsk ekskursjon du aldri har vært med på. Hun er utstyrt med en stemmeprakt som er både sterk, personlig og forførende – du verden så vakkert. Når hun så er omgitt av dette kremlaget av jazzmusikere som kan «alt» og som gir musikken den innpakninga den spør om uansett hvilken retning det går mot, så kan dette ikke bli annet enn en opplevelse av de sjeldne». – Tor Hammerø, Nettavisen.

«Graces that refrain, den nye plata fra vokalisten Tora Augestad og gruppa Music for a while, river ned genregrenser og utfordrer til å gjenoppdage vår europeiske musikkarv». – Erling Wicklund, NRK.

Tora Augestad, vokal
Trygve Brøske, klaver, trøorgel & melodika
Mathias Eick, trompet
Pål Hausken, trommer og perkusjon
Martin Taxt, tuba

toraaugestad.no/music-while

Bill. kr. 330,- +avg.
Dørene åpner kl. 19, konserten starter kl. 19.30.
Det vil være et begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Bill.: 355,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett