Crap Comedy Festival 10 år! Saturday 25. january

Humornieu har Lindmo

At Humornieu «har» Lindmo betyr at Humornieu, ledet an av Morten Ramm, inviterer komikere til en Lindmo-esque prat, før de nevnte komikerne gjør sine gode humorsett foran publikum! LINDMO kombinert med STAND-UP! Hva kan gå riktig??

Programleder/«Lindmo»: Morten Ramm
Komikerne: Vegar Tryggeseid, Michael Amundsen, Martin Marki, Ellen Andenæs Sekulic, Viggo Venn og David Kløve Kjernlie.

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Billetter kr. 200,- + avg.
Festivalpass (NB! Begrenset antall): 1450,- +avg. – Utsolgt!
Lørdagspass (NB! Begrenset antall): 825,- +avg. Du finner de her.

Dørene åpner kl. 17.30, show starter 18.00.
Begrenset antall sitteplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 17:30ID.: 18Kjøp Billett