Reckless Abandon Tour Tuesday 28. november

Morgan James (US)

«A phenomenal talent whose feel for classic soul music is bone deep… This woman is on fire.» – The New York Times

Én stemme er alt som skal til. Den rette sangeren kan få deg forelsket ved første lytt, fremkalle tårer, eller ta deg til en helt annen tid, kun hjulpet av en mikrofon og en scene. Det gjelder i høyeste grad Morgan James.

På sin andre plate «Reckless Abandon», utgitt tidligere i år, trollbinder sangeren og låtskriveren fra New York med sin kraftige stemme og sjelfulle tilnærming. De tolv originallåtene har hun laget i samarbeid med en rekke låtskrivere. Sammen utgjør de en fusjon av klassisk pop, funk og R&B, og uavhengig av sjanger fremføres de med en innlevelse og teknikk få kan måle seg med.

Morgan James har bakgrunn fra prestisjefylte Juilliard School, og har hatt sentrale roller i Broadway-produksjoner som «Motown: The Music» og «Godspell». «Reckless Abandon» følger opp debutalbumet «Hunter» (2014) og «Morgan James Live: A Celebration of Nina Simone» (2012). James skinner når hun tar for seg en variert utvalg musikalske ideer og gjenskaper dem som sine egne; tolkningen av Princes «Call My Name» var den siste coverlåta poplegenden godkjente før han gikk bort, og nådde topp 15 på Billboards Urban AC-liste.

Siden «Hunter» kom ut har Morgans musikkvideoer samlet over 75 millioner visninger. Hun har bidratt på flere av de virale videoene til Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, og har deltatt på kollektivets verdensomspennende turneer som blant annet tok dem til et fullstappet Parkteatret i 2015. Som soloartist har hun opptrådd på ærverdige scener som Hollywood Bowl, Montreal Jazz Festival og Carnegie Hall, og med sine elektriske opptredener vinner hun et stadig større publikum verden over.

morganjamesonline.com
facebook.com/MorganJamesOnline
youtube.com/user/morganjamesonline

Bill. kr. 250,- +avg.
I salg fra fredag 16. juni kl. 09.00

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett