Radar Booking pres. Sunday 13. january

Monster Magnet (US)

Tidligere i år slapp Monster Magnet albumet «Mindfucker», og de spilte da for et helt utsolgt Blå. I januar kommer de tilbake til Oslo for å spille på Parkteatret.

Monster Magnet er et av de mest suksessrike og innflytelsesrike bandene i stonerrock-sjangeren. Gjennombruddet kom med albumet «Powertrip», som førte til turnering med band som Aerosmith, Metallica og Marilyn Manson. Med begeistring for metall, punk, space-rock og psykedelia, har de erobret verden med sin egen sjanger, og med singelen «Negasonic Teenage Warhead» på albumet «Dopes to Infinity» ble de internasjonale stjerner.

Bandet, som sier interessene deres er hypnose, selvbedrag og dukketeater, drar på med et skikkelig liveshow for sine fans. Med et helt nytt album er konserten i januar noe du ikke kan gå glipp av!

«Han hever to knyttenever opp under haken og henter opp et åpningsbrøl fra langt nede i pungen. Trommene starter opp, druknet i flanger. «Pill Shovel» fra debutalbumet «Spine of God» er i gang! Dette er et øyeblikk undertegnede har ventet på i 21 år.» – P3 Pyro.

Monster Magnet ble dannet av rock’n’roll-veteranen Dave Wyndorf i 1989. Bandet har siden da gitt ut hele ti album.

zodiaclung.com
facebook.com/monstermagnet

Billetter kr. 370,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 395,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT