Live Nation & Yngling pres. Sunday 19. january

Michael Malarkey (UK/US)

Supp: Micah Erenberg

Michael Malarkey kommer tilbake til Europa i 2020 – Med full turné og ny musikk!

Født i Libanon av en irsk-amerikansk far og engelsk mor med arabiske aner, vokste skuespiller og musiker Michael Malarkey opp i Ohio. I 2006 flyttet han til London, hvor han begynte på London Academy of Music & Dramatic Art (LAMDA). Gjennombruddet kom med hovedrollene i «Spring Storm» av Tennessee Williams og «Beyond the Horizon» av Eugene O’Neill, to stykker som mottok strålende kritiker og senere ble satt opp på Londons National Theatre. Dette var bare begynnelsen på Malarkeys skuespillerkarriere – Du husker han kanskje fra rollen som Enzo i The Vampire Diaries?!

Men Malarkey er ikke bare en vellykket skuespiller, han er også en eminent musiker. Han har flere utgivelser under beltet; Debutalbumet «Mongrels», samt flere EPer.

Etter en rask tur til Storbritannia for å spille inn sin andre, og etterlengtede, fullengder i juni, kunngjør Michael nå at han kommer tilbake til Europa for å fremføre nye og gamle sanger.

Ved siden av musikken, er Malarkey nå i gang med produksjonen av Project Blue Books andre sesong.

Vi ser frem til å få besøk av Michael Malarkey i januar 2020!

facebook.com/mkmalarkey

Et av de mest spennende talentene i Canada om dagen, Micah Erenberg, blir support for Michael Malarkey 19. januar. I oktober ga den talentfulle og mangfoldige instrumentalisten, låtskriveren og produsenten ut det etterlengtede andrealbumet, «Love Is Gonna Find You». Her løftes lytteren inn i en sfære av delikat perfeksjon, hvor Erenberg maler et bilde av ensomheten og søker etter noe som er større enn oss selv.

«Love Is Gonna Find You»: spotify.com

facebook.com/event

Bill. kr. 225,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.
(Micah Erenberg foto: Colin Medley)

Bill.: 250,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett