All Things Live pres. Monday 6. december

Men I Trust (CA)

Kanadiske Men I Trust er klare for å trollbinde det norske publikummet med sin drømmende indiepop på Parkteatret 6. desember 2021!

Men I Trust elsker rolige melodier med enkle rytmer som fenger. «Drømmepoppen» har satt sitt faste håndgrep på musikkindustrien med sine svevende og harmoniserende vokaler, på toppen av fengende melodilinjer. Men I Trust er pioneerer innenfor denne sjangeren, og mange sier de bare er i begynnelsen av en stor og fremadstormende karriere.

Det kan ofte føles som om man glir av gårde på en endeløs bølge fylt av chill-vibes når man hører på Men I Trust. Ifølge dem selv, er ikke denne følelsen overlatt til tilfeldighetene:

«We like to use a lot of repetitive movements in melodies and chord progressions to give the songs a prayer-like rhythm. This commits people more deeply into the song. People can’t avoid reading (listening), so they end up reading (listening to) the whole story. It’s a game of saying the most with the least words.»

Men I Trust startet med bassisten og produsenten som møttes i 2014 på skolen de begge gikk på. Inspirert av den elektroniske musikkverdenen og sjangeren på 2000- tallet, laget de debuten «Endless Strive» (2014). Vokalisten hørte de for første gang i en Facebook-video i 2015, og hun ble invitert til å bidra på albumet «Headroom» (2015). Albumet fikk mye oppmerksomhet i mange spillelister og ble raskt en hype i miljøet. Raskt etter ble vokalisten fast inventar og singelen «Hunmming Man» (2016) gitt ut. Singlene som fulgte, inkludert «Tailwhip» (2017) og «Show Me How» (2018) sanket inn millioner av avspillinger i streaming-kanalene, og deres tredje album «Oncle Jazz» kom i 2019.

Vi gleder oss til fantastiske musikere og en salig chill-vibe, når de inntar Parkteatret 6. desember 2021!

facebook.com/menitrust

menitrust.com

Billetter kr. 270,- + avg.
Kun ståplasser.

Denne konserten er flyttet fra 28. februar til 6. desember 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. 

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett