Blårollinger / Med Det norske jentekor Sunday 3. december

Meg og kammeraten min

Meg og kammeraten min feirer plateslipp på Blårollinger med aspirantkoret til Det norske jentekor! Meg og kammeraten min er nå ute med sin fjerde plate «Snydelig», som er den andre plata der aspirantkoret er involvert, under ledelse av dirigent Anne Karin Sundal-Ask. På Blårollinger skal nye sanger synges, nye vafler stekes og nye smil strekkes! Kom, kom, Snydelig!!

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (meg) og Erik Johannessen (kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester.

Dagens Næringsliv skrev at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk da de fikk høre deres forrige plate «Gjenta-jenta». Men det er først på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.

Pressen om «Snydelig», som ble sluppet 10. november:
«Meg og kammeraten min kan få alle som har sans for stor popmusikk til å smelte av beundring. Allerede åpningslåten «Hvilken oppgang bor du i?» viser en popteft som er uimotståelig» – Dagsavisen, Geir Rakvaag

«Det nye albumet «Snydelig» bør bli som en «Pet Sounds» i norsk barnemusikk å regne, en slags barnemusikalsk symfoni, der duoens låter fremføres med et fullbemannet Kringkastingsorkester i ryggen. Arrangementene er intrikate og til tider avanserte, ambisjonsnivået skyhøyt. Gjennomføringsevnen er stor og både meg og kammeraten lander fjellstøtt.» – Periskop, Ando Woltman

«Dette er en plate som tåler å bli hørt mange, mange ganger.» – Fædrelandsvennen, Roy Søbstad

«Alldeles snydelig, høydepunktene står i kø!» – Trønder-Avisa, Per Christian Rolin

facebook.com/megogkammeratenmin

facebook.com/Blarollinger

Dørene åpner kl. 12, konserten starter kl. 13.
Billetter kr. 50,- (barn) / 100,- (voksne) / Barn under 2 år gratis. Billetter selges i døra.

Bill.: 50,- / 100,-Dørene åpner 12:00ID.: fri alder