Sunday Digestive Sunday 17. december

MEER

MEER er en gjeng unge musikere som lager storslått og vakker progressiv popmusikk. Det åtte mann sterke bandet er spesielt kjent for sine heftige og energiske liveopptredener. Musikken bryter sjangerkonvensjoner, og ut av dette står det igjen et helt særegent utrykk. Låtene spenner fra det maksimalistiske til det minimalistiske, fra det progga til helt streite, alltid med fokus på gode melodier og fengende beats.

I fjor kom den selvtitulerte debutplata ut, og i forbindelse med dette ble det turnevirksomhet landet rundt. Plata fikk gode anmeldelser, radiospilling, og flere anbefalinger av Urørt. Nå i oktober 2017 går bandet i studio for å spille inn sitt andre fullengders album i Ocean Sound på Giske. Ut av dette vil det komme en rykende fersk singel fra den kommende plata, som slippes på Parkteatret 17. desember.

Sagt om bandet:
«..en overraskende lykkepille av et musikalsk visittkort basert på orkestral pop, en dose klassisk musikk og ikke så reint lite progrock (…) Både bandet MEER og skiva med samme navn er gode bevis på popmusikk av meget solid kvalitet»
– Tor Hammerø, journalist

«Det er fantastisk flott (…) Mesterverk!»
– Eirik Høsøien Havelin, programleder P3 Urørt

MEER er:
Johanne Kippersund Nesdal
Knut Kippersund Nesdal
Eivind Strømstad
Ole Gjøstøl
Ingvild Nordstoga Eide
Åsa Ree
Morten Strypet
Mats Lillehaug

facebook.com/MEERmusikk

Billetter selges i døra. Inngang via Parkteatret Bar.

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20