Live Nation pres. Wednesday 30. october

Matthew And The Atlas (UK)

Supp: Kim Janssen (NL)

Matthew And The Atlas er hjertebarnet til den britiske multi-instrumentalisten Matthew Hegarty. Hegarty debuterte med albumet «Other Rivers» i 2014, og ble da omtalt som «The British Bon Iver» av Q-magazine.

Matt Hegarty har traversert en rekke musikalske territorier i løpet av sin karriere: Fra klassisk akustisk folk til dramatisk synth-ladet elektronika, og presserende gitarledet alternativ rock. Den røde tråden har vært låtskriverstilen – subtil melodisk følsomhet i kombinasjon med lyrikk full av bilder og mørk følelsesmessig heft – selvsagt levert med Hegartys karakteristiske vokal.

I fjor fant Hegarty sin vei til Bristol-baserte Ali Chant, produsenten som har arbeidet med blant annet Perfume Genius, Youth Lagoon og Gruff Rhys. De klikket umiddelbart, og de spilte inn og mikset «Morning Dancer» i løpet av en periode på seks uker. Dette er Matthew and the Atlas sitt tredje album, som ventes i mai.

Platen har kjente elementer – energien og intensiteten til live-showene, nedstrippede og delikate øyeblikk, inklusiv det synth-tunge dramaet som preget debuten. Chant og Hegarty har tilført en leken letthet til produksjonen og arrangementene, som tar sangene og musikerens stemme til et nytt sted.

«The Britsh Bon Iver» – Q Magazine

«…the band’s songbook sounds oak-barrel aged. Hegarty’s earthy odes to heartbreak and deliverance have a classic quality…his melodies resemble those of Bon Iver, Damien Rice or David Gray» – The Independent

«…tunes that possess the dusty, muscular appeal of Springsteen» – MOJO

matthewandtheatlas.com
facebook.com/matthewandtheatlas

Support: Kim Janssen (NL)
facebook.com/janssenkim
spotify.com/kimjanssen

Billetter kr. 200,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett