Live Nation pres. Wednesday 3. october

Masego (US)

Sørstats-swagger, jamaikansk blod og et sørafrikansk navn, gjør Masego til en smeltedigel av kultur og kreativitet. Hans musikk beskrives best som traphouse-jazz, en fusjon av Pharell, Michael Jackson og Jamie XX, om du vil.

Loops og saksofon er de bærende instrumentene når Masego skaper sin musikk, og den selvlærte saksofonisten, pianisten, sangeren og produsenten, utfordrer stadig seg selv som musiker ved å lære seg nye instrumenter og finpusse sin produksjonsteknikk.

Det hele startet på Yotube og Soundcloud, hvor han la ut timevis med live-looping med saksofon, beat-maskin og keyboard. På Soundcloud rippet han beats fra beat- og houseprodusenter, for så å legge til saksofon. Hans soulinspirerte lydbilde og jazzy personlighet farget hvert spor, og han fikk oppmerksomhet fra produsenter som Kaytranada, Sounwav, KRS og Medasin.

Resultatet ble samarbeid med Texas-produsenten Medasin, og sangen «Girls That Dance» ble vårt første møte med Masegos traphouse-jazz. Masego la kort tid etter ut på verdensturne, og publikum i Japan, Frankrike, England og Tyskland var blant de som fikk oppleve Masegos unike liveopptreden. 3. oktober står Norge for tur, og vi gleder oss stort til å få besøk av Masego på Parkteatret!

Masego har samarbeidet med artister som GoldLink, SPXRKT, DJ Jazzy Jeff og har delt scene med blant annet Chance the Rapper, Kehlani, Ta-ku med flere.

masegomusic.com
facebook.com/UncleSego

facebook.com/event

Billetter kr. 270,- + avg. I salg fra torsdag 14. juni kl. 11.00.
Kun ståplasser.
Det selges et begrenset antall VIP billetter til denne konserten. Disse inneholder:
1 General Admission Ticket with Venue Early Entry (Ordinær billett)
1 Meet & Greet and Photo Opportunity with Masego
1 Signed Tour Print
1 Masego Sleep Mask

Bill.: 295,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett