Live Nation pres. Wednesday 3. october

Masego (US)

Supp: Lil Halima

Sørstats-swagger, jamaikansk blod og et sørafrikansk navn, gjør Masego til en smeltedigel av kultur og kreativitet. Hans musikk beskrives best som traphouse-jazz, en fusjon av Pharell, Michael Jackson og Jamie XX, om du vil.

Loops og saksofon er de bærende instrumentene når Masego skaper sin musikk, og den selvlærte saksofonisten, pianisten, sangeren og produsenten, utfordrer stadig seg selv som musiker ved å lære seg nye instrumenter og finpusse sin produksjonsteknikk.

Det hele startet på Yotube og Soundcloud, hvor han la ut timevis med live-looping med saksofon, beat-maskin og keyboard. På Soundcloud rippet han beats fra beat- og houseprodusenter, for så å legge til saksofon. Hans soulinspirerte lydbilde og jazzy personlighet farget hvert spor, og han fikk oppmerksomhet fra produsenter som Kaytranada, Sounwav, KRS og Medasin.

Resultatet ble samarbeid med Texas-produsenten Medasin, og sangen «Girls That Dance» ble vårt første møte med Masegos traphouse-jazz. Masego la kort tid etter ut på verdensturne, og publikum i Japan, Frankrike, England og Tyskland var blant de som fikk oppleve Masegos unike liveopptreden. 3. oktober står Norge for tur, og vi gleder oss stort til å få besøk av Masego på Parkteatret!

Masego har samarbeidet med artister som GoldLink, SPXRKT, DJ Jazzy Jeff og har delt scene med blant annet Chance the Rapper, Kehlani, Ta-ku med flere.

masegomusic.com
facebook.com/UncleSego

Lil Halima sin lidenskap for musikk har fulgt henne hele livet. Da faren reiste fra Kenya til Bardu i 1995 hadde han med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i bagen. Dette skulle legge grunnlaget for en oppvekst fylt med forskjellige musikalske inspirasjoner for Lillian Halima Anderssen.

Inspirasjon henter hun fra artister som Stevie Wonder, 2Pac og Aaliyah som hun har blitt introdusert for av sin far, til artister som James Blake, Steve Lacey og Noname som hun har oppdaget på egenhånd. Nå jobber Lil Halima med å finne sitt helt egne musikalske uttrykk, og drømmer om å forene alle sine inspirasjonskilder i egen musikk. Hun sier selv at en blanding mellom indie- og urban musikk med afrikanske rytmer er i horisonten, men at hip hop alltid vil være en del av henne.
facebook.com/lilhalimamusic

facebook.com/event

Billetter kr. 270,- + avg.
Kun ståplasser.
Det selges et begrenset antall VIP billetter til denne konserten. Disse inneholder:
1 General Admission Ticket with Venue Early Entry (Ordinær billett)
1 Meet & Greet and Photo Opportunity with Masego
1 Signed Tour Print
1 Masego Sleep Mask

Bill.: 295,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT