Live Nation pres. Saturday 19. november

Maria Mena

Hele Norges Maria Mena kommer til Parkteatret for en sjelden konsert for publikum under 18 år. 

2016 er et viktig år for Maria Mena, ettersom det markerer 15 år siden hun fikk sin første platekontrakt. På de årene har det skjedd mye, og Maria har tatt med seg et verdensomspennende publikum på reisen sin. Hun har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnért i store deler av verden, samt vunnet både Spellemannpris og Edvard Grieg-prisen.

Maria Menas bemerkelsesverdige musikkhistorie har også fanget oppmerksomheten til flere internasjonale artister. Blant dem finner man storheter som Kanye West, John Legend og Sam Smith, hvor sistnevnte til og med hevder at musikken til Mena forandret livet hans. Mena og Smith holder per dags dato kontakt på mail, og den soul-inspirerte briten etterspør stadig å få høre ny musikk fra henne.

Fjorårets «Growing Pains», Menas syvende studioalbum, er et resultat av stillhet, refleksjon og selvrealisering. Albumet er en ærlig og nydelig beskrivelse av å finne seg selv i en situasjon hvor livet blir snudd på hodet. Mena har en unik evne til å formidle et nyansert følelsesspekter, og i motsetning til mange andre tør hun å vise det frem.

Det var i 2002 publikum først ble kjent med Maria Mena, da hun som 16-åring hadde sitt gjennombrudd med «My Lullaby». Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som «You Are The Only One», «Just Hold Me», «All This Time» og «Fuck You». Julelåta «Home For Christmas» har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne.

mariamena.no
facebook.com/mariamenaofficial

facebook.com/event

Billetter kr. 300,- + avg.
(Foto: Solveig Selj)

Bill.: 325,-Dørene åpner 17:00ID.: fri alderFÅ Bill. Igjen!