AVLYST Wednesday 25. march

Mapei (S)

Den planlagte konserten med Mapei på Parkteatret 25. mars er dessverre avlyst på grunn av utsatt albumslipp. Vi jobber hardt med å finne ny dato, men ettersom dette ikke er klart ennå må kjøpte billetter refunderes ved utsalgssted. Frist for refundering av billetter er 17. april 2015.

Spørsmål kan rettes til Billettservice eller arrangør TimeOut. Nærmere informasjon om refundering av billetter her.

Mapei er det beste av to verdener. Like deler amerikansk soul og r’n’b kombinert med europeisk, lett avkjølt klubbmusikk i ulike former. Og noen teskjeer gospel og hip-hop.

Egentlig betyr det lite. Sjanger er ikke så viktig lenger, definitivt ikke når det gjelder Mapei, som beveger seg over alle grenser du kan tenke deg. Få artister har en slik evne til å male en følelse med sin musikk som Mapei. Vi har alle hørt den enestående singelen «Don’t Wait» og vet at den går rett inn under huden og blir der.

Med sin litt merkelige bakgrunn begynte Mapei sine dager i en hippieforstad i Providence, Rhode Island, men flyttet i ung alder til Stockholm, hvor hun vokste opp. Hennes virkelige navn er Jacqueline Mapei Cummings, og sitt første gjennombrudd fikk hun med singelen «Video Vixens» tilbake i 2007. Allerede da ble det snakket om at hun kom til å bli den nye Lauryn Hill. Etter singelen teamet hun opp med Major Lazer på «Mary Jane» i 2009.

Å kalle «Don’t Wait» for et comeback er sannsynligvis veldig galt. Den åpenbart talentfulle Mapei har så vidt begynt karrieren, men har med bare to egne singler og EPen «Cocoa Butter Diaries» opparbeidet seg et navn. Det som har hendt, er at hun har gått fra å være en eksentrisk rapper til nå å glitre med sin eksotiske soulstemme. Kanskje er denne nye dynamikken skapt av at hun omgir seg med venner som Lykke Li, som har leid et rom i leiligheten hennes i New York, eller helt enkelt at hun har utvidet sitt uttrykk.

Én ting er sikkert: Hun er i full gang med albumutgivelse, og hun er kommet for å bli.

mapeiofficial.com
facebook.com/mapeimusic
soundcloud.com/mapei

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18