Slippkonsert Friday 1. june

Malin Pettersen

Endelig slipper Malin Pettersen soloalbum! Albumet «References pt. 1» slippes 4. mai, og en knapp måned senere blir det slippfest på Parkteatret! Og med seg på festen har Malin blant andre Olaf Olsen, Nikolai Grasaasen, Øyvind Blomstrøm og Stian Sveen, samt masse bra gjester som også har medvirket på plata.

Malin Pettersen har gjort stor suksess som vokalist og låtskriver i americana-bandet Lucky Lips, men nå er endelig tiden inne for at hun skal ta steget frem og debutere som soloartist.

«References pt. 1» er et album som beveger seg fra uhemmede villhester i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen hviler på en større referansebase enn den man er vant til å assosiere Malin med. Selv sier Malin dette om albumet:

«Dette handlet om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».

Albumet er produsert av Malin i samarbeid med co-produsent Stian Jørgen Sveen. Bandet som har spilt på plata består av Olaf Olsen (BigBang, Todd Terje & the Olsens, Band of Gold), Tor Egil Kreken (Darling West, Odd Nordstoga, Marit Larsen) og Nikolai Grasaasen (Morten Abel, Bendik Brænne). I tillegg bidrar Anne Marit Bergheim (Katzenjammer), Mari Kreken (Darling West, Marit Larsen), Stian Jørgen Sveen, Bendik Brænne, Tore Blestrud og Marcus Forsgren.

malinpettersenofficial.com
facebook.com/Malin-Pettersen

Bill. kr. 200,- +avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett