Atomic Soul pres. // Chrome Sparks (US) + Crayon (FR) + Lunice (CA) Friday 4. may

Majestic Casual Tour

Majestic Casual drar på verdensturné og et av stoppestedene er Parkteatret den 4. mai! Der presenterer de Chrome Sparks, Crayon og Lunice!

Med sin autentiske, inspirerende og open-minded holdning er Majestic Casual en av verdens mest anerkjente kuratorer. De begynte med å lage spillelister og poste låter på sin YouTube kanal, men har de siste årene tatt steget inn i både radio og plateselskapsverdenen.

«Majestic Casual was born out of pure appreciation for the things we love. We don’t care about trends, genres, stats or names. We value authenticity and diversity, things that spark our memories and emotions. To find these rare experiences we stay curious and always with open ears and eyes for the undiscovered.»

Velkommen til en kveld helt utenom det vanlige med tre helt fantastiske artister!

facebook.com/majesticcasual
youtube.com/majesticcasual

Chrome Sparks: Amerikanske Chrome Sparks fikk sitt gjennombrudd med låten «Marijuana», en låt han la ut på BandCamp og som raskt ble et internettfenomen. Den nådde 1. plass på HypeMachine, og har i skrivende stund generert over 18 millioner avspillinger på streamingtjenestene.

Musikken til den Brooklynbaserte artisten beskrives som indie elektronika, og har fått mye oppmerksomhet fra store magasiner som Pitchfork og The Fader. Han har remixet artister som Chet Faker, Porter Robinson og Fred Falke, og spiller for fulle hus i blant annet Amerika, Australia og Asia.
facebook.com/chromesparks

Crayon: Crayon er en produsent fra Paris som henter inspirasjon til musikken sin fra da han gikk på skolen og brukte store deler av dagen til å lytte til The Cure.

Musikken hans kan best beskrives som noe mellom Flying Lotus & Ariel Pink med en moderne vri. Crayon nærmer seg musikk på samme måte som du nærmer deg et blankt lerret – med et sett med farger i tankene og noe annet å utrykke hver gang.
facebook.com/crayonoff

Lunice: Både som soloartist og som halvparten av den anerkjente duoen TNGHT har den kanadiske produsenten Lunice smeltet hiphop og dansemusikk sammen siden slutten av 2000-tallet, og har vært en arkitekt for EDM undersjangeren trap.

Med EPene «Stacker Upper» og «One Hunned» som kom i 2011 fikk han virkelig vist frem talentet sitt, og dette førte til samarbeid med blant annet den kjente DJen Diplo og Azelia Banks.
facebook.com/lunice

Bill. kr. 250,- +avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett