«Mercury» 20th anniversary / Justin Chioreanu art exhibition Saturday 7. september

Madder Mortem

«I 1999 slapp vi vårt første album «Mercury» på Misanthropy Records. Vi var unger som fikk muligheten til å gjøre drømmene våre til virkelighet, og det lå ærefrykt i å få gjøre det på dette eksepsjonelle selskapet. Den plata startet reisen vi fremdeles er ute på, og vi er fremdeles veldig stolte av den. Vi har utviklet og forandret oss i løpet av årene, bandmedlemmer har kommet og gått, og Madder-familien har vokst, men margen i Madder-beinet er den samme. Gjennom crowdfunding-kampanjen vi kjørte i fjor fikk vi virkelig føle den støtten vi har fra dere, og nå vil vi feire jubileumet og gjenutgivelsen av «Mercury» sammen med dere.

Vi har planlagt en helt spesiell kveld for dere. Vi henter de tidligere medlemmene av Madder Mortem opp på scenen igjen for å dele sin del av Madder-historien med dere, og det vil også bli noen overraskelsesgjester. Vi har planlagt en settliste som inkluderer både kjente favoritter og sjeldenheter, og også urpremiere på noen av bonuslåtene fra gjenutgivelsen. Den fremragende kunstneren Costin Chioreanu maler originalbilder til låter fra settlisten, og filmer maleriene mens de blir til for å gi showet et fantastisk visuelt bakteppe. Costin vil også stille ut originalene under showet, slik at du kan få en nærmere titt på hans tolkninger av Madder-låtene, og det er flere overraskelser under oppseiling.

Men selv om disse elementene gjør dette til et helt spesielt show, gleder vi oss aller mest til å feire den lange reisen vår med dere. Etter 20 år er vi fremdeles på bena, uten kompromisser og uten å miste gløden. Vi vet hvem vi er og hvor vi hører hjemme, og selv om låtene våre ofte er mørke, vil denne kvelden bli en glad kveld der familie og venner samles for å dele vår kjærlighet til musikk. Kom og feir med oss!» – Madder Mortem

maddermortem.com
facebook.com/mmortem

Bill. kr. 345,- +avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.

Bill.: 375,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett