Live Nation pres. Wednesday 8. december

Lydmor (DK)

Lydmor er kjent for sine visuelle show og trollbindende konseptuelle elektropop. Her snakker vi om en artist som aldri går på kompromiss og som alltid går sine egne veier. Det er altså ikke uten grunn at det var utfordrende å komme inn dørene på Blå, da hun spilte der under by:Larm i fjor.

Siden Lydmor ga ut det kritikerroste og prisvinnende albumet «I Told You I´d Tell Them Our Story» for to år siden, har hun brukt tiden på intens turnering i Europa, Storbritannia og Asia, og om kort tid, kommer det ny musikk fra den danske musikeren.

Albumet «Capacity» er et kontrastfullt musikalsk verk, hvor fiksjon og virkelighet smelter sammen i et mangefasettert lydunivers. Til dags dato er dette den elektroniske popkunstnerens mest personlige, komplekse og konseptuelle album.

Sagt om Lydmor:

”Lydmor ticks all the boxes; the girl has everything (…) For my money she’s the most ground-breaking, inventive artist in Europe right now, possibly in the world.” – God is in the TV (Blog – UK)

”Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende.” – Soundvenue (*****)

«LYDMOR iscenesætter sig selv som en ny elektronisk gigant på den danske musikscene.»
– Information

Lydmor gir alltid alt – uansett om hun spiller på Roskilde Festival eller på et lite undergrunnspillested i Hong Kong eller Berlin. Vi ser virkelig frem til å se henne live på Parkteatret i september!

facebook.com/lydmor

lydmor.dk

Billetter kr. 250,- + avg. I salg fra 16. februar kl. 10.00.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett