Goldstar Music pres. Thursday 19. may

LUH (UK)

Tidligere WU LYF-frontfigur Ellery James Roberts er endelig tilbake med det nye prosjektet LUH, sammen med Ebony Hoorn. I mai kommer de til Parkteatret med debutalbumet «Spiritual Songs For Lovers To Sing» i bagasjen. At singelen «I&I» er et av årets hittil sterkeste slipp gjør oss utrolig spente på både det kommende albumet og konserten.

Manchesterbandet WU LYF overrumplet musikkverdenen fullstendig da de i 2011 slapp debutalbumet «Go Tell Fire To The Mountain», til strålende jubel fra kritikere over hele verden. WU LYF var kjent for sine sterke liveopptredener, og savnet ble stort da bandet plutselig gikk fra hverandre i 2012.

Siden har deler av bandet gitt ut musikk som blant annet Los Porcos og Francis Lung, men frontmannen Ellery James Roberts har hele tiden holdt seg unna rampelyset. Noen få nye låter har han dog sluppet i det stille under navnet LUH – Lost Under Heaven – hvor han sammen med Ebony Hoorn lar film, kunst og fotografi få like stor plass som musikk. Det lille vi har fått se og høre har vært like magisk som WU LYF, om ikke mer.

Tidlig i år kom beskjeden vi alle har ventet på. Bandet har signert med legendariske Mute Records; har sluppet den Haxan Cloak-produserte «I&I», gjør sin livedebut og har et nytt album på gang. Debutalbumet har fått navnet «Spiritual Songs For Lovers To Sing», og er ute nå.

8.5/10, The 405: «An absolutely bat-shit crazy attempt at pop music»

9/10, The Line Of Best Fit: «The most perfect of his projects to date»

5/6, Consequence of Sound: «Intentionally over-the-top tunes strive for catharsis and find it»

7.8/10, Pitchfork: «The overall feeling is of an all-hands, against-the-odds triumph against staggering forces»

facebook.com/lostunderheaven
luh.xxx

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett