Avlyst Friday 17. november

Lucy Swann

Vi er lei oss for å måtte informere om at konserten med Lucy Swann dessverre er avlyst på grunn av sykdom. Billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tel. 22 82 81 97. Frist for refundering: 10.01.18 kl. 12.00.

Lucy Swann kommer med ny plate, og fredag 17. november blir det konsert på Parkteatret! Da Lucy Swann flyttet til Norge fra Newcastle upon Tyne i England som åtteåring, hadde hun ikke sett for seg at det var her hun skulle bli voksen. Etter en tur innom klassiske arier og et bandprosjekt hun ikke ønsker å dvele ved, fant hun sin stemme innen den grenseløse og sjangereksprimentelle popmusikken.

Lucy Swann ga ut sitt første album «La Petite Mort» på TrustMe Records i 2010. Albumet fikk mye oppmerksomhet og godordene haglet:

«Dette er rett og slett noe av det friskeste og fengende i norsk popmusikk på lenge.»
– Aftenposten
«Lucy Swann har alt. Nydelig vokal, svevende elektronisk lydteppe, mørk mystikk og driv.»
– P3 Urørt

I etterkant spilte Swann på konsertscener i hele Norge, og ble booket til Øyafestivalen samme år.

Som for så mange artister, ble arbeidet med oppfølgeralbumet en lang og mørk prosess, som førte til en rekke låter, men ingen plate. Som hun sier: «Lyden av min egen stemme kjedet meg og jeg fant mer glede i å forsvinne inn i et udefinert lydlandskap.»

Dette ble en inngang til instrumentalmusikken, som ledet til flere musikalske oppdrag innen teater, dans og kunst. I 2014 komponerte hun musikken til Det Norske Teatrets oppsetning av Hamlet, og det var først dette arbeidet som brakte tilbake inspirasjonen til å lage nye, egne låter. I 2015 dro hun til en liten landsby utenfor London for å passe et hus, og i løpet av denne perioden skrev hun de fleste av låtene til det nye albumet, som har fått tittelen «Blue, Indigo, Violet and Death».

Dette er en bekjennende plate med mye mørk humor, og et særegent lydbilde med en kakofoni av harmonier og rytmer. Første smakebit er singelen «Foreign Bodies» som ble sluppet 15. september. Det føles forfriskende å ha Lucy Swann tilbake!

facebook.com/LucySwannmusic
lucyswann.com

Billetter kr. 180,- + avg.

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18