All Things Live pres. Tuesday 3. december

Loyle Carner (UK)

Britiske Loyle Carner har, til tross for sin unge alder, imponert de fleste hiphop-elskere med sin lune vokal, ærlige tekster og rå sentimentalitet. 3. desember gjester han Oslo og Parkteatret!

26-årige Loyle Carner, født Benjamin Coyle-Larner i Sør-London, er signert til AMF Records, og debuterte med EPen «A Little Late» i 2014. Singelen «Guts», som er et samarbeid med poeten/rapperen Kate Tempest, ble utgitt samme år. I 2015 ga han ut indie-singelen «Tierney Terrace/Florence» via ParadYse Records, før han signerte med AMF.

Hans sound har av NME blitt beskrevet som «sensitive and eloquent» og av The Guardian som «confessional hip hop».

Den unge og kreative karen, fikk raskt en hype blant alternative hiphop-elskere og ble lagt merke til på grunn av sin lune vokal og introspektive og forbausende ærlige tekster.

Han har vokst opp med moren og stefaren, som inspirerte han til å utvikle sitt talent, og til å jobbe for en karriere innen musikk. Artistnavnet er en miks av etternavnet hans, i tillegg til å være en referanse for hans barndom med ADHD og dysleksi.

Carner ga ut sitt debutalbum, «Yesterday’s Gone», i 2017. Samme året vant han pris for Beste Nykommer under BRIT Awards, ble nominert til en Mercury-pris og debuterte på topp 20-listen i England.

«His 2017 debut ‘Yesterday’s Gone’ deservedly earned a Mercury Prize Nomination for its superb blend of emotionally literate lyrics and soothingly subdued beats; it’s the sort of album that makes you feel a bit better about things every time play it». – NME

Siden dette har Loyle turnert verden rundt, lansert et matlagingskurs for barn med ADHD, laget en prisvinnende, skreddersydd rap for Champions League-finalen, bidratt i en kampanje for menns mentale helse, og frontet en verdensomspennende YSL-kampanje.

Loyle Carner har allerede oppnådd mye og tidligere i år kom hans andre album «Not Waving, But Drowning» til stor anerkjennelse.

Vi gleder oss til å se denne begavede stemmen live på Parkteatret 3. desember!

loylecarner.com
facebook.com/LoyleCarner

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett