Øyanatt Friday 10. august

Klubb Lotionboyz / Live: Cherrie (SE)

Etter flere utsolgte gigs over hele landet har Lotionboyz (Nora Collective) etablert seg som et av Norges mest omtalte DJ-crews. Så det er på høy tid at den drizzly duoen tar plass i Øyanatt programmet! Guttene med fuktighetskrem ble sist sett da de tok stappfulle Rockefeller med storm med sine sine karismatiske bevegelser på DJ-bordet. Bokstavelig talt.

De har alltid med seg de beste klubb låtene fra tidlig 90-tall frem til i dag + flere ferske tracks fra Nora Collective som enda ikke har sett dagens lys. Sammen med Øyanatt og Parkteatret har de med en ekstra special gjesteartist: Cherrie!

Lotionboyz består av duoen: @champagnepakkis og @bwoistop
LOTIONMOIST!

facebook.com/LotionBoyz

Cherrie debuterte med låten «Intro» i 2014, og fulgte opp med hiten «Tabanja», som ble nominert til «Årets video», og Cherrie til «Årets Nykommer» på Grammisgalan 2016. I april 2016 slapp hun sitt debutalbum «Sherihan», og vant blant annet pris på Grammisgalan, P3 Guld og Manifestgalan 2017. På låten «Aldrig Igen (Må Sådär)» samarbeidet Cherrie med Stormzy, et samarbeid som ledet til at hun ble med som support på hans Europa-turne våren 2017. Cherrie ble håndplukket til 30 Days i LA og Chicago, med talenter fra hele verden. I løpet av måneden i California, prydet hun billboards rundt om i LA og åpnet for Jhené Aiko på et utsolgt Avalon. Høsten 2017 slapp Cherrie låten «163 För Evigt», som ble en viral suksess, blant annet ble den plukket opp av radiokanaler i Storbritannia og Canada. På få uker fikk videoen en million visninger på YouTube, og Rhianna, SZA og Kehlani oppdaget låten. Med det nye albumet som kom i mai, samt artistsamarbeid med musikere fra USA og Storbritannia, er det bare å glede seg til fortsettelsen.

facebook.com/Cherrie1hersi

Bill. kr. 220,- +avg. / 180,- +avg. (med Øya fredagspass / ukespass)
NB: begrenset antall rabatterte billetter i salg.

Bill.: 240,- / 200,-Dørene åpner 22:00ID.: 23Kjøp Billett