Sunday Digestive Sunday 24. november

Living Alma

Living Alma har allerede gjort seg bemerket med sine vakre folk-inspirerte låter, organiske konserter og sitt tette samspill. Bandet har blant annet opptrådt på scener under PIP-natt og KlubbØya, og var et av bandene som konkurrerte om å få spille på Bibliotek-scena under Øyafestivalen i år. I høst spiller de blant annet på bransjefestivalen Sørveiv, som en del av Måkeskriks-showcase.

Musikken til Living Alma formes av deres kjærlighet for naturen, og deres organiske lydbilde ledes av Ingvilds vakre vokal, blandet med synth og elgitar. Med sine røtter planta i Folk-Rock, tar bandet inspirasjon fra dagens Indiepop-scene, iblant med et hint av Psychedelia.

Living Alma oppsto da vokalist Ingvild Håkonsdatter Sivertsen og Benjamin Haavelsrud skrev en protestlåt mot nedlegging av Musikk og Drama ved Halden VGS, skolen de gikk på i 2016. Ingvild og Benjamin likte å skrive musikk sammen, og prosjektet vokste fort til å bli et fem-manns-band bestående av de to, samt lillebror Alfred Haavelsrud (keys), Jørgen Nilsen (kontrabass) og Tor Håkon Ramdal (trommer). Bandet ga ut EP-en «Sleepy Sun» i mars i år, spilt inn i Athletic Sound med studiotekniker og produsent Dag Erik Johansen (A-ha, Masåva). Låta «Sleepy Sun» er fortiden A-lista på Ordentlig Radio.

facebook.com/livingalma

youtube.com/livingalma

Bill. kr. 100,- (Selges i døra)

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20