Friday 21. june

LINNI // SOJU X LINNI (klubb)

Linni er klar for å innta Parkteatret!

Norsk raps best bevarte hemmelighet, gleder seg til å levere sin mest ambisiøse konsert hittil. Linni tar med seg Myra, Vilde Tuv, Jenny Skavland (YG) + Soju Princess. Det blir ny musikk og et unikt sceneshow. Hvis du er fan av rap, fest og sjelden stemning, vil du ikke gå glipp av dette! Etter konserten tar SOJUXLINNI spakene for å lage klubb utover natten!

LINNI
Bergensrapperens soloprosjekt dukket opp i kjølvannet av Yoguttenes utagerende og festvennlige hiphop. Som Yogutt var Linni med på å forme det norske hiphop-landskapet. Deres betydning for den kommersielle og kunstneriske oppsvingen i norsk, hiphop skal vanskelig overvurderes.

Siden da har Linni utmerket seg som en av landets sterkeste tekstforfattere. Med en solid, selvgranskende og kritikerrost rekke albumer, og en Spellemannsnominasjon i ryggen, er han nå klar for å gjøre sommeren ennå varmere.

facebook.com/ygmglinni

SOJUXLINNI
Yvonne Ruyter og Jonas Grieg samler rapkrefter med dyp og suggererende elektronisk musikk, og kombinerer rap, trap og grime med techno, tech house, afro tech, gqom og footwork. Tidligere har de blant annet spilt på steder som Blå, Revolver, Trondheim Calling, Munch Museet, backstage på Slottsfjell, Oslovelo og Dattera til Hagen.

Billetter kr. 250,- + avg. (konsert + klubb) / 100,- +avg. (klubb)
18 års aldersgrense
Bill.: 280,- / 125,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett