Time Out Agency pres. Saturday 18. january

Lil Halima

Lil Halimas lidenskap for musikk har fulgt henne hele livet. Da faren reiste fra Kenya til Bardu i 1995, hadde han med seg kenyansk musikk og amerikansk hiphop i bagen. Dette skulle legge grunnlaget for en oppvekst fylt med forskjellige musikalske inspirasjoner for Lillian Halima Anderssen. Med inspirasjon fra artister som Stevie Wonder, 2Pac og Aaliyah, introdusert av hennes far, så vel som personlige favoritter – SZA, Noname, Erykah Badu og FKA Twigs – er det liten tvil om at Lil Halima utviklet den musikalske versaliteten hun nå så tydelig demonstrerer i en alder av 20 år.

Lil Halimas talenter spenner fra sang, låtskriving, piano og fiolin, og hele veien til produksjon og visuell kunst. Hun fant likesinnede i sosiale medier, og brukte disse plattformene til å skape bånd med andre musikere og artister fra resten av verden.

Før hun offisielt ble signert til Def Jam Norge, med label partners Island UK og Dew Process Australia, oppdaget Universal Music henne først via Instagram i 2017. De små videoene hvor hun sang og spilte, både egne sanger og innimellom covers, viste hennes udiskutable og unike talent.

Sjelen bak Lil Halimas musikk fortsetter å fange publikum. Hennes signaturkombinasjon av et smart tekstunivers og en fløyelsmyk stemme, har allerede blitt bevist gjennom hennes debut-EP «Love songs for bad lovers» (2018). MTV hyllet samme år hvordan Lil Halima har «utviklet en unik estetikk for sin alder», noe som er tydelig gjennom hennes involvering i alle aspekter rundt kunsten, lydmessig og visuelt.

facebook.com/lilhalimamusic

lilhalima.com

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Sara Saeidi)

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett