by:Larm / Yngling pres. Saturday 3. march

Lil Halima + BLVCK O + 612

Supp: DJ-skolen

På by:Larms siste konsertdag inviterer Parkteatret til to omganger unge, lovende urbane artister! Første runde er en Yngling med fri aldersgrense, før artistene kjører ny konsert for publikum over 18 år senere på kvelden.

Et begrenset antall dagsbilletter til Parkteatret er i salg, disse gir garantert adgang til alle konserter. Også by:Larm-dagspass og festivalpass er gyldige, og gir adgang frem til lokalet er fullt.

16.30 Lil Halima
17.00 BLVCK O
17.30 612

Lil Halima, alias Lillian Halima Anderssen, ble oppdaget av Universal på Instagram vinteren 2017. Der la hun ut små snutter der hun spilte og sang egne og andres låter, inspirert av Stevie Wonder, 2Pac og Aaliyah som hun har blitt introdusert for av sin kenyanske far, og James Blake, Steve Lacey og Noname som hun har oppdaget på egenhånd.

Anderssen har i flere år gjort seg bemerket hjemme i Bardu. Nå jobber hun med å finne sitt helt eget musikalske uttrykk. En blanding av indie og urban musikk med afrikanske rytmer er i horisonten, men hip hop vil alltid være en del av henne.

facebook.com/lilhalimamusic

Omar Faal, alias BLVCK O, er en gambisk/senegalesisk uavhengig artist bosatt i Oslo. Som 15-åring begynte han å skrive egne låter. Da han debuterte på scenen ved å åpne opp for Lars Vaular, ble den unge Loddefjordingen motivert til å satse på en karriere innen musikk.

Etter et par mixtapes og videoer, tok ting ordentlig fart da han og produsenten PVCIFY lanserte publikumsfavoritten «The Plot EP» i 2016, som allerede har rundet over 2 millioner streams på Spotify.

facebook.com/papitogambino

612 består av T_boyofficial, SlimTim, Lille Leon og deres profesjonelle hypeman Bønna. Med sitt naive og melodiøse uttrykk skiller 612 seg fra saueflokken og tar lytteren inn i et univers fylt av moralske betenkeligheter og utspekulerte planer for å tilfredsstille egne behov. Beats fra husprodusentene Moggger og SlimTim sørger for at ingen naboer blir fornøyd.

Dette har gitt gjenklang gjennom landet og ført til utsolgte konserter i flere byer. Med mye ny musikk på vei blir det spennende å se hva gjengen koker opp.

DJ-skolen er et samarbeidsprosjekt mellom Oslo Røde Kors og DJ-kollektivet Oh Mama! Crew for ungdommer mellom 13 og 23 år. Prosjektet holder til på to Røde Kors-sentre i Oslo, Café Condio og ORKIS Ressurssenter, og er helt gratis. Siden 2014 har over 80 ungdommer fått opplæring av Oh Mama! Crew, Røde Kors frivillige og gjestelærere fra inn og utland.

DJ-skolens elever har spilt på blant annet Kulturfest Tøyen, Miniøya, VIBRO-festivalen, Øyafestivalen, Parkteatret, Norway Cup, Nationaltheatret, SPKRBOX-festivalen, Haugenfestivalen, by:Larm og Tøyen Biblo.

facebook.com/djskolenoslo

Bill. kr. 100,- +avg.
Dørene åpner kl. 16, første band går på kl. 16.30.
ID: fri alder, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 16:00ID.: fri alderKjøp Billett