Vibbefest Tuesday 14. november

Lekende Lett + Niilas + Softcore Untd + Princess Nokia (US)

Princess Nokia måtte dessverre avlyse sin planlagte Vibbefest-konsert 15. september, men nå er ny dato bekreftet! Vibbefest er klubbkonseptet til Vibbefanger, «huset» til den bergenske rapgruppa Hester V75. 

PRINCESS NOKIA (US)
Prinsesse Nokia lever i et univers mellom Larry Clarkes «Kids» og Killa Cam. Hun leverer beinharde fortellinger om New York, spiritualitet og kjønn over produksjoner som gir deg den bedre blandingen av moderne rapproduksjon og rapklassikere. Forvent et show av episke proporsjoner fra en av jentene som er mest i støtet og mest mad i stilen om dagen.
facebook.com/princessnokia92

LEKENDE LETT
Den mystiske duoen Lekende Lett har vært på manges lepper det siste året. Bergensbandet har velsignet verden med tre hotte singler («Nike», «Bli hos meg» og «Kom å lag litt liv»), og nå spiller de endelig sin aller første konsert. Det er på tide å bli litt ordentlig kjent.

SOFTCORE UNTD.
Softcore untd. begynte i et lugubert studio på Laksevåg i Bergen, og er et nytt og friskt prosjekt som består av Vetle Junker og Andreas Høvset fra Verdensrommet, samt Onge $ushimane og Thias fra $ushi x Kobe. Med like mye 808-trommer og airhorns som jazzgitarer og samples er de klare med debuten sin på Eget Selskap og Vibbefanger i august.
facebook.com/sftcruntd

NIILAS
De fleste av dere vet nok hvem klubbgutten Niilas er. Han liker å spille musikk sånn at folk danser så mye at de ikke orker å stikke på nach etter at klubben stenger.
facebook.com/Niilasmusic

facebook.com/vibbefanger

Bill. kr. 225,- +avg.

Bill.: 245,-Dørene åpner 21:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!