Albumaktuelle Thursday 23. april

Larkin Poe (US)

Larkin Poe var Englands store festivalhit i 2014, og ifølge britiske The Observer den største opplevelsen på fjorårets Glastonbury-festival. Denne våren er de på turne i Storbritannia og Tyskland, og tar turen innom Oslo og Parkteatret med sitt siste album «KIN» i kofferten.

Bandet har de siste årene vært fast inventar på radiolistene i Europa, og har frekventert europeiske scener som backingbandet til Elvis Costello, Sugarlands Kristian Bush og Conor Oberst. Nå står de på scenen som seg selv, noe de klarer utmerket. Søstrene Rebecca og Megan Lovell, tidligere to tredjedeler av The Lovell Sisters, beskriver musikken sin som «swampadelic soul», med tette vokaler, herlige instumentale prestasjoner, tøffe riff og tankefulle tekster. Det er nesten umulig å gå fra en Larkin Poe-konsert uten å komme ut som en «Poet», som den hardeste fansen kaller seg (ikke uten grunn, i slekta finner man den noe mer kjente Edgar Allan Poe).

«KIN» er produsert av folk bak Lana Del Rey og Rihanna, har blitt kritikerrost i europeisk og amerikansk presse, og er laget av et band man må få med seg i 2015. Utropt til et av de ti beste albumene i 2014 av The Huffington Post.

larkinpoe.com
facebook.com/larkinpoe

Billetter kr. 250,- + avg.

 

Bill.: 275,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett