by:Larm & Yngling pres. Friday 28. february

L.U:N.A + Zupermaria + Red Moon

27.-29. februar går en av våre favorittfestivaler – by:Larm – av stabelen! I kjent stil kjører vi på med vårt Yngling-konsept, konserter med fri aldersgrense. Fredag 28. februar kan du se L.U:N.A og Zupermaria (Maria Træbakken) og Red Moon på Parkteatret. 

19.00 L.U:N.A
20.00 Zupermaria
21.00 Red Moon

Lørdag 29. februar kan du se Musti, Sei Selina og Zee hos oss på Parkteatret. Klikk her for mer informasjon.

L.U:N.A
L.U:N.A, alias Mia Roussel, er siste skrik fra Bergens hiphop-undergrunn, men har ikke bare sjangerrøttene sine i denne delen av byens musikkmiljø. Den bergenske pop-arven, som i stor grad har preget norsk musikk de siste fem årene, spiller også en stor rolle i 19-åringens uttrykksfulle musikk.

L.U:N.A har broren Leo med seg i produsentrollen, og sammen skaper de et møte mellom den tidvis mollstemte og eksperimentelle delen av bergensk hiphop og episk, livslysten pop.
facebook.com/lunamusicbergen

Zupermaria
Maria Træbakken har markert seg i 2019 med norskspråklig pop som er særdeles direkte og følelsesmessig rikholdig. Bakgrunnen i teater gir henne og hennes slagkraftige pop et helt eget liv på scenen, utstyrt med tekster på bergensk som sparker fra seg bare slik bergensere kan.

Inspirasjonen springer mellom Michael Jackson, Janis Joplin, Dua Lipa Post Malone og bysbarnene Lars Vaular og Jan Eggum. Zupermaria sikter høyt, og på by:Larm 2020 har du sjanse til å bli med på ferden!
facebook.com/MariaTraebakken

Red Moon
Red Moon er en 26 år gammel sanger som bygger et helt musikalsk univers fra en søvnig norsk bygd. Inspirasjonen hentes fra erfaringene hun gjorde seg i en omreisende barndom. Red Moon lager livsbejaende pop som snakker til deg – med alle minnene, marerittene, drømmene og historiene som hører med.

7. februar slapp Red Moon sin debutsingel «DOGMA» på Decca records fulgt av en nydelig selvregissert video som illustrerer de kreative dimensjonene til aristen. Med hennes sterke stemme som hovedfokus i låten blandet med hypnotiske pianomelodier og nydelige tekster er «DOGMA» en livsbefestende poplåt som fanger lytternes oppmerksomhet umiddelbart.
facebook.com/ThisIsRedMoon

Det er egne by:Larm pass for deg som er under 18 år, du finner de her.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett