Sunday Digestive Sunday 21. january

Kristian Grostad

I løpet av vinteren og våren 2017 har sangeren og låtskriveren Kristian Grostad fra Steinkjer vært i studio hos den anerkjente musikeren og produsenten Even Ormestad (Jaga Jazzist, Daniel Kvammen, Thom Hell, m.m.) og spilt inn en 5-spors EP (mikset av Bjarne Stensli og mastret av George Tanderø). Inspirert av artister og band som Thomas Dybdahl og The Shins, kombinerer Kristian indiepop og akustisk singer/songwriter-tradisjon på en uanfektet og naturlig måte.

Det gjennomgående temaet på EPen er den livslange reisen vi alle er en del av. Den handler om å finne den perfekte balansen mellom å se tilbake på det som har vært, leve i nuet, og samtidig se fremover mot det som kommer.

De to singlene «Slowly Drowning» og «On the Run» ble umiddelbart plukket opp av blant annet Spotify og inkludert i eksklusive spillelister i blant annet Norge, Sverige, Danmark og Island. Begge låtene har i tillegg blitt listet lokalt på P1, og anbefalt av Urørt-redaksjonen. Musikken har blitt omtalt som «glimrende gørfin» av Ruben på P3, og Musikknyheter.no omtalte «On the Run» blant annet som en «nydelig indiepop-perle». Det er knyttet store forventninger til EPen som slippes 12. januar 2018.

kristiangrostad.no
facebook.com/krgrostad

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20