Avlyst Thursday 5. november

Konradsen

Denne konserten er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster her: help.ticketmaster.no. NB: siste frist for refundering er: 26.12.2020.
Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

Konradsen slapp sitt etterlengtede debutalbum «Saints and Sebastian Stories» 25. oktober, til god kritikk fra Stereogum (top 40 i 2019), Dagsavisen (5/6), Subjekt, Line of Best Fit (Album of the Week), Clash, Q Magazine, Pitchfork ++ 1. mai kommer de med oppfølgeren «Rodeo No. 5 EP», og i den anledning tar de med seg en rekke talentfulle musikere for å feire dette på Parkteatret.

Konradsen er Eirik og Jenny, og et soverom på Grønland med synther og planter. Men Konradsen er også Erlend og Ivar, og Øyvind og Big Bruce. Og han fyren som inspirerte deg på en kafé i København, og mora di som møter opp på hver eneste konsert. Og Sara, og Simen, og Tomme, som en gang sa at musikken hørtes ut som familiekjærlighet. Og musikken er også en slags familie med alle disse stemmene og lydene som kjemper om å få siste ordet. I sentrum av det hele: Et lunt piano og en omsluttende stemme, som samler alle disse folka som er en del av Konradsen.

Med en kontinuerlig følelse av mystikk og kjenthet, skaper vokalist og pianist Jenny Marie Sabel og multiinstrumentalist Eirik Vildgren en unik opplevelse gjennom musikken de presenterer. Stemmer fra gamle hjemmefilmer, fragmenter av samtaler med venner, og ved å stadig inkludere menneskene som har inspirert dem på veien, gjør Konradsen til noe helt originalt. De lager nydelig hjemmesnekret og organisk pop, inspirert av blant annet deres oppvekst i Nord-Norge, familie, fellesskap, Sufjan Stevens, Frank Ocean og Christophe Chassol.

«Så vakkert at jeg nesten må gråte en skvett.» – NRK P3

«Vi har blitt helt forelska.» – Kulturstripa P2

«One of the most spectacular debut albums in recent memory.» – Stereogum

«There’s nothing else at the festival that even comes close the same yearning and understatement as their songwriterly R&B.» – The Line of Best Fit

«Melankolsk, men aldri nostalgisk; svevende, men aldri uten jording: Konradsen gjør verden til et litt bedre sted å være i løpet av en konsert som fint kunne vært fem ganger så lenge – minst.» – Bergens Tidende

facebook.com/konradsenmusic

Bill. kr. 225,- +avg.
Kun ståplasser.
(foto: Signe Fuglesteg Luksengard)

Bill.: 250,-Dørene åpner 19:00ID.: 18