FKP Scorpio pres. Sunday 8. april

KNOWER (US)

Supp: Dim Out (SE)

KNOWER spiller det de kaller futuresonic funk-pop, og nå er LA-duoen på turné med sitt fjerde album «Life», som kom ut i 2016. Tidligere i år varmet de opp for The Red Hot Chili Peppers, og deres novemberturné var helt utsolgt!

KNOWERs virale videoer og live-visuals har blitt et internasjonalt fenomen, og er sett millioner av ganger. Låta «F*** The Make Up Skip The Shower» var med i GTA Vs FlyLo FM, og teksten til «The Government Knows» er garantert til å sette seg på hjernen.

Duoen spiller med fullt band, og er kjent for sine energiske liveshows. Som Quincy Jones sa: «KNOWER will be leavin’ ya’ll on your knees, beggin’ for more.»

«If you have ever wondered what life inside tron is like, KNOWER will solve the mystery» – LA Weekly

facebook.com/KNOWERmusic

Dim Out er lyden av svensk soul! Den svensk/kanadiske produsenten Christopher Cook er klar med sitt debutalbum i 2018. Med sin karakteristiske stemme og en produksjon bestående av old school hip-hop beats, soul og funk, blir han beskrevet som «the new way of Swedish soul» av både Mats Nileskär (P3 Soul) og Timbuktu.

«I guess you could say that my up tempo music is both hiphop/breaks and psychedelic. The slow music is something undetectable, movie-like or pure Canadian folk music (heritage from my dad)» – Dim Out

facebook.com/dimwayaa

Bill. kr. 230,- +avg.
(KNOWER foto: Richard Thompson)

Bill.: 250,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!