Atomic Soul pres. Wednesday 15. november

Kimbra (NZ)

Supp: Alida

Grammy-vinneren Kimbra til Norge og Parkteatret 15. november!

New Zealandske Kimbra viste tidlig et musikalsk talent, og startet med låtskriving i en alder av ti år. I 2008, da hun var 17, ble hun oppdaget av produsent Mark Richardson. Han signerte henne til plateselskapet Forum 5 og startet arbeidet med debutalbumet. Første singel «Settle Down» kom i 2010 og genererte interesse fra de store plateselskapene, og hun signerte med Warner Bros. Records i 2011.

Kimbra fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i 2012, da hun og Gotye ga ut den multiplatinaselgende megahiten «Somebody That I Used To Know». Låten eksploderte verden over, og under Grammy-utdelingen i 2013 tok de hjem de høytstående prisene «Record Of The Year» og «Best Pop/Duo/Group Performance».

I 2011 slapp Kimbra debutalbumet «Vows». Det ble godt tatt i mot og hun hentet hjem hele fem priser under New Zealand Awards i 2012, inkludert «Best Female Artist» og «Best Pop Album». I 2013, da hun turnerte verden over med Gotye, startet hun arbeidet med oppfølgeren, og i 2014 slapp hun «The Golden Echo» til strålende kritikk.

Kimbras kommende album skal etter ryktene bestå av et helt nytt lydbilde. En av hennes nye låter, «Top of The World», får i disse dager eksklusiv premiere i en av verdens største spillserier, FIFA 2018.

kimbramusic.com
facebook.com/kimbramusic

facebook.com/event

Support for kvelden er norske Alida som har seilt opp som en meget habil låtskriver. Hun startet med sin egen debutsingle «Feathers» i 2013, som ble en landeplage på radio, og har fortsatt med å bidra på egne og andres låter – nå senest med JCYs «Wasting your time», som har passert 8 millioner streams og dobbel platinastatus. Fredag 6. oktober slapp hun sin nye singel «Cool With It».

facebook.com/alidaofficial

Billetter kr. 270,- + avg.

Bill.: 295,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett