Yngling pres. Thursday 14. september

Kaveh

Supp: Lutfy Stunna

Kaveh kommer hjem til Grünerløkka! Rapperen, låtskriveren og produsenten er tilbake med ny musikk, denne gangen på engelsk. 14. september blir han å se på Parkteatret i to omganger: Først for publikum i alle aldre, og så for de over 18 år.

Kaveh Kholardi er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. 23-åringen har vært et kjent navn i det norske musikkmiljøet i lang tid, og har de siste årene vært en av Norges mest strømmede, omtalte og omdiskuterte rappere. I tillegg til å gi ut kritikerrost musikk med kommersiell suksess, har han hatt sin egen dokumentarserie på P3 og NRK3, vært by:Larm-snakkis og turnert landet rundt to ganger, og spilt på festivaler som Øya, Slottsfjell og Hove.

Det store gjennombruddet kom i 2014 da Kaveh slapp «Snufs». Låten tok sats oppover listene og ble en av årets mest strømmede norske låter. «Snufs» ble nominert til P3 Gull og NRJ Music Awards, og Kaveh ble nominert til Spellemann for årets nykommer samme år. Han fulgte opp suksessen med hjertebarnet «Sannheten sårer», som ble sluppet i 2014. I 2016 kom oppfølgeralbumet «Salute», som fikk femmere både av P3 og Dagbladet.

Med et ønske om å nå bredere ut, har Kaveh nå tatt utfordringen og gått over til engelskspråklig rap. Tidligere i år ga han ut sin første låt på engelsk, den høyenergiske, JNS-produserte klubb-bangeren «Muhammad Ali». Låten ble fulgt opp av «No No» og «Wonder How», og ikke minst sommerens mikstape «Second Nature: Fire». Tapen er den første i en planlagt trilogi, og vi gleder oss stort til å høre fortsettelsen!

facebook.com/KavehOfficial
kforkaveh.no

Bill. kr. 100,- +avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 17:00ID.: fri alderKjøp Billett