Utsatt - Ny dato: 12. november Friday 13. march

Karin Park & Årabrot

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, utsettes konserten med Karin Park & Årabrot til 12. november.

Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi beklager dette, men håper på forståelse og gleder oss til høsten!

«The show must (not) go on. Aldrig hade vi trott att nåt sånt här skulle kunna stoppa oss, och det kan det heller inte, men vi ser oss tvugna att flytta fram våran turné i nuläget. Vi glädjer oss att rocka runt i Norge igen tillsammans med er senare i år och förhoppningsvis kan vi stå betydligt närmare varann än en meter. Tills dess stannar vi i Church Of Imagination!!» – Karin Park & Kjetil Nernes


Den nye Scandi-gothens Lou Reed & Nico.

Da de møttes var Karin modell for Swarovski og DJ for Donna Karen, når hun ikke skrev pophits eller gikk på catwalken i London. Kjetil hadde på sin kant i en årrekke skreket seg gjennom Europas post-punk-undergrund; faktisk hadde han skreket så hardt at han til slutt punkterte en lunge kun ved hjelp av egen stemmekraft.

Når de så møttes en kveld i Bergen, sørget de for å skåle i en tilstrekkelig mengde Jägermeister-shots. Nok shots til at det videre hendelsesforløpet er tapt for ettertiden, og en uventet kjærlighetshistorie fikk sin begynnelse.

Skepsisen var stor: Karin Park, fra en kristen familie med Carola og Whitney Houston som barndommens idealer. Kjetil Nernes, Kurt Cobain-disippel, som startet sin gitarkarriere etter å ha blitt kjørt hjem per trillebår i knallfylla med påfølgende halvårs husarrest. Hvordan få disse to universene til å harmonere?

Det viste seg at de hadde mer til felles enn de selv var klar over, og det oppsto magi da de begynte å lage musikk sammen.

Karin har nå vært medlem av Årabrot gjennom flere album, og de har turnert verden rundt sammen. Dette er likevel første gang de gjør en split-turné, med begges band side om side. Og selv om Kjetil fortsatt er mer inspirert av folk som brenner kirker enn folk som etablerer dem, presenterer de nå sammen:

CHURCH OF IMAGINATION Tour.

karinpark.com
facebook.com/karinpark

arabrot.com
facebook.com/ARABROT

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett