All Things Live pres. Wednesday 16. june

Kapteinen

Vi har måttet fordele publikum på to konserter denne kvelden for å imøtekomme kommunens restriksjoner. Alle billettkjøpere har mottatt informasjon om dette på e-post, husk å sjekke e-post for viktig informasjon om din billett.


21 år gamle Kapteinen fra Stavanger, plukket opp gitaren og debuterte som artist i 2019. Siden det har han vært et navn på alles lepper og imponert med sterke radiolistinger (P1, P2 og P3), musikkvideoer og en unik tilstedeværelse på scenen. Med låter som «Abstinenser», «FIRETJUETIMER» og «Dagen pappa grein», har han funnet sin plass blant skandinavisk pop og rnb.

Kapteinen har fylt scener og spilt for en applauderende bransje på både Trondheim Calling og by:Larm, og blant annet vært support på Arifs utsolgte høstturné. Han slapp den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet» høsten 2019, og i januar kom hans første EP, «Døgn» – hvor han skildret oppturer og nedturer som kan oppstå i løpet av et døgn – levert i et ekte, nært og fengslende tekstunivers med fengende melodier.

Allerede under første lockdown i fjor, livestreamet han «Kapteinens Karantenekos», hvor han inviterte til konsert, quiz, pizzabaking og karantenekos direkte fra egen stue. I juni kan man endelig oppleve Kapteinen live fra scenen igjen 💎

facebook.com/kapteinenn

Bill. kr. 250,- +avg.
Dørene åpner kl. 20.30, konsertstart kl. 21.00.
Unummererte sitteplasser.

Denne konserten er flyttet fra 17. april til 16. juni. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. 

Bill.: 280,-Dørene åpner 20:30ID.: 18