Avlyst Tuesday 19. may

JUNG (SE)

Vi må dessverre informere om at JUNG-konserten på Parkteatret 19. mai er avlyst. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artist, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Billettkjøpere vil bli kontaktet. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har bedre oversikt over situasjonen.

Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske JUNG velkommen tilbake til Oslo ved en senere anledning!


Noen er rett og slett skapt for å lage musikk sammen! Dette er tilfelle for brødrene Tom og Henrik Ljungkvist, som utgjør duoen JUNG. Med inspirasjon fra band som Fleetwood Mac og Bruce Springsteen, tryller duoen frem melankolsk eufori.

Brødrene har de siste årene gått fra å befinne seg bak i kulissene til å bli blant Sveriges mest spennende nykommere. De debuterte med singelen «Vera» i 2018, og kort tid etter kom oppfølgeren «This Could Be The End Of It». Men det var først da deres tredje singel «Wasteland» kom, at karrieren tok fart for JUNG.

I fjor kom EPen «Formula», hvor vi finner singelen «Still Kids», en låt som raskt fikk plass på flere topplister rundt om i Europa, inkludert Spotifys Hits Today. Sangen ble hyppig spilt på P3 i Sverige, og musikkvideoen som ble gitt ut kort tid etter, gjorde stor suksess med plassering på MTV og YouTubes hot list.

Nylig, litt tidligere i år, kom albumet ”Dreamers” 💗

facebook.com/WEAREJUNG

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 280,-Dørene åpner 19:00ID.: 18