Nordic Live pres. Thursday 21. november

Julie Bergan

Supp: L.U:N.A

EN AV NORGES MEST ENERGISKE LIVEARTISTER!

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne, skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikkstrømminger, og tallene tikker oppover hvert sekund.

Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato», har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne. I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker, på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter slippet av det to ganger platina-selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018, har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker, ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også
kåret til årets norske låt under NRJ Awards i fjor. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforleggerprisen for Årets gjennombrudd, med «Arigato», og vært nominert til 3 x Spellemannprisen og P3 Gull.

De siste tre årene har artisten spilt over 200 konserter i inn- og utland, og også i 2019 blir navnet hennes å se på en rekke festival- og konsertplakater, når hun legger ut på «Hard Feelings Tour».

Julie Bergan spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, en Yngling med fri alder, og en for de over 18.

juliebergan.no
facebook.com/julieberganmusic

Hiphop-stjerneskuddet L.U:N.A kan med sitt ærlige og feminine uttrykk trollbinde enhver lytter. Med en helt særegen stemme, fylt med sjel og magi i hver eneste tone, leverer hun et betydelig bidrag til norsk hiphop. For tiden er L.U:N.A aktuell med singelen «Sympati for djevelen», hvor hun virkelig viser at hun er en helt rå sanger og låtskriver.

L.U:N.A er nominert i kategorien årets liveartist av P3 Gull, og er blant juryens utvalgte for Bylarm 2020. L.U:N.A er en artist man umulig kan se bort ifra på den urbane scenen i Norge.

facebook.com/lunamusicbergen
spotify.com/l.u:n.a

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Julia Håkonsson)

Bill.: 280,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett