Crap åppå Park / «Juicy» & «Voksen?» Saturday 27. january

Jonis Josef & Ahmed

To av de mest spennende nye komikerne i norsk humor for tiden kommer til Crap åppå Park med sine rykende ferske soloshow. Nå får du muligheten til å se begge på samme kveld, back to back. 2 for 1!

Jonis snakker om livet sitt. Hvordan det er å stå litt utenfor i Norge? Han ler og spøker med det meste på veien. Jonis er et utrolig talent i en sprudlende kropp som bare er laget for å underholde andre. Få med deg hans første show.

Ahmed skal snakke om hva vil det egentlig si å være voksen. Publikum (og Ahmed) vet aldri hva som kan skje når han står på scenen, men det eneste som er sikkert, er at det blir morsomt! Ahmed skal dele av sine erfaringer om hvordan han har manøvrert seg gjennom voksenlivet.

Norges alternative humorfestival Crap åppå Park er tilbake for 8. året på rad med nyskapende, provoserende og tøysete humor på Parkteatret i Oslo. Årets program inkluderer et eksklusivt intimshow med noen av Norges fremste komikere, Black Metal-dialogene fra New York, soloshow med Jonis Josef og Ahmed, vitenskapshumor fra Storbritannia, et supertalent fra Sverige og en live sitcom.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 150,- +avg. / Lørdagspass 690,- +avg. finner du her
Dørene åpner kl. 18.30, showet starter kl. 19.00.

Bill.: 170,-Dørene åpner 18:30ID.: 18Kjøp Billett