Crap Comedy Festival 10 år! // Future President Saturday 25. january

Judah Friedlander (US)

Judah Friedlander har fått amerikanere til å le i over 30 år på stand up-scener over hele USA, og nå kommer han endelig til Norge for første gang!

Her hjemme er han nok best kjent for sin rolle gjennom syv sesonger i den prisbelønte komiserien «30 Rock». Etter suksessen med hans forrige kritikerroste show, «America Is the Greatest Country In the United States» (Netflix, 2017), er han nå på verdensturné med showet «Future President».

I «Future President» leverer Judah morsom og tankevekkende satire om USA og resten av verden. Gjennom sine velkjente dead-pan one-linere og sin unike publikumskontakt, skal Judah forklare hvorfor nettopp han burde bli den neste presidenten i USA.

I tillegg til sin 30 år lange stand up-karriere har, Judah også spilt i over 30 filmer, der i blant «American Splendor», «The Wrestler» og «Meet the Parents». Hans over 100 TV-opptredener inkluderer, som nevnt over, syv sesonger som Frank Rossitano i prisbelønte «30 Rock».

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å se stjernekomikeren i sin beste form på Parkteatret 25. januar.

«One of the great comedic minds of this generation and one of the most original voices performing comedy today, or ever.» – The Interrobang

facebook.com/JudahWorldChamp
judahfriedlander.com

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Billetter kr. 300,- + avg.
Festivalpass (NB! Begrenset antall): 1450,- +avg. – Utsolgt!
Lørdagspass (NB! Begrenset antall): 825,- +avg. Du finner de her.

Dørene åpner kl. 20.30, show starter 21.00.
Begrenset antall sitteplasser.
(Foto: Matt Misisco)

Bill.: 330,-Dørene åpner 20:30ID.: 18Kjøp Billett