Avlyst Sunday 10. may

JP Saxe (CA)

Vi må dessverre informere om at JP Saxe-konserten på Parkteatret 10. mai er avlyst. Det er klart at det ikke vil være lov eller mulig å gjennomføre berørte, planlagte arrangementer i nærmeste fremtid i henhold til Oslo kommunes retningslinjer. Sikkerheten og helsen til artist, ansatte og besøkende er vår største prioritet. Billettkjøpere vil bli kontaktet. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har bedre oversikt over situasjonen.


Den Toronto-fødte og Los Angeles-baserte sangeren og tekstforfatteren JP Saxe, ga høsten 2019 ut den emosjonelle duetten med Grammy-nominerte Julia Michaels – «If The World Was Ending». JP og Julia fremførte sangen på NBCs The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Idolator berømmet sangen og sa at den ga en «sterk emosjonell trøkk», og PEOPLE Magazine mente dette var en «vakker nedstrippet pianoballade». Sangen har godt over 200.000.000 streams, og har blant annet vært inne på Spotifys Today´s Top Hits, og tronet på toppen av Apple Musics A-list Pop.

I begynnelsen av året, kom JPs debut-EP «Hold It Together». Time Magazine skrev følgende i sin omtale av EPen:

«…exploring the weird – sometimes lovely – sometimes painful – emotions that bubble up in relationships».

I vår er det duket for JP Saxes Europa-turné, og 10. mai skal Oslo-folket få oppleve denne enestående artisten på Parkteatret.

jpsaxe.com
facebook.com/jpsaxe

Bill. kr. 200,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 19:00ID.: 18