Crap Comedy Festival 10 år! Saturday 25. january

Jordan Brookes (UK)

Vinneren av Best Comedy Show 2019 på verdens største og beste humorfestival, Edinburgh Fringe Festival.

Vi er utrolig glade for å kunne presentere den soleklart beste komikeren vi så i hele 2019 på Crap Comedy Festival. Den kritikerroste Brookes er for tiden på en utsolgt turné i Storbritannia, men vi klarte heldigvis å få ham over til Norge for første gang, for en eksklusiv opptreden på Crap Comedy Festival sitt tiårsjubileum.

Dette er en komiker du skylder deg selv å oppleve live.

WINNER – Chortle Comedian’s Comedian Award 2018 – Best Show
WINNER: Dave’s Edinburgh Comedy Awards 2019 – Best Show

‘KEEPS HITTING LAUGHTER BUTTONS WITH PRECISION…CRAZILY, ADORABLY FUNNY..’
★★★★ Scotsman

‘MASTERFUL IN HIS ABILITY TO HOLD THE AUDIENCE’S ATTENTION… KING OF THE DOUBLE BLUFF.’
Skinny

Crap Comedy Festival
Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret 23.-25. januar 2020. I ti år har Crap Comedy Festival presentert de beste komikerne fra inn- og utland, og nå gjør vi det igjen. Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå.

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

facebook.com/crapcomedy

Billetter kr. 200,- + avg.
Festivalpass (NB! Begrenset antall): 1450,- +avg. – Utsolgt!
Lørdagspass (NB! Begrenset antall): 825,- +avg. Du finner de her.

Dørene åpner kl. 19.00, show starter 19.30.
Begrenset antall sitteplasser.

Bill.: 225,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT