YNGLING (fri alder) – NB! Få billetter igjen! Saturday 28. february

Jonas Alaska

Dette er en dobbelkonsert  Jonas Alaska spiller også for publikum over 18 senere på kvelden.

Åmligutten Jonas Alaska sjarmerte hele landet med debutalbumet sitt i 2011. Han ble nominert til Spellemann-priser, toppet radiolistene og solgte ut klubber over hele landet. Debuten ble fulgt opp av et akustisk innspilt album, produsert av Kjartan Kristiansen (Dumdum Boys, Stein Torleif Bjella).

Nå har Jonas tatt et skritt i retning av den yngre del av fanskaren, og laget et album som i stor grad omhandler tenåringsangst, forelskelse og ydmykelse. Albumet kommer våren 2015, og er produsert av Erlend Mokkelbost (JR Ewing, Montée, Rumble In Rhodos) og mikset av Nicolas Vernhes (The War On Drugs, Dirty Projectors). Først ut var singelen «Summer», med tilhørende bygdefestvideo.

Jonas Alaska har siden debuten spilt på de fleste av landets scener, tv-show og festivaler. Han har en egen evne til å bevege publikum i alle aldre med sine musikk, enten det er lavmælte viser med akustisk gitar, eller som frontmann med sitt knallsterke band i ryggen. Han er rett og slett et av de sterkeste nye skuddene på den norske låtskriverstammen. Vi gleder oss til å ta ham imot på Parkteatret i februar.

jonasalaska.com
facebook.com/JonasAlaska

Billetter kr. 100,- + avg.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: Fri alder!Kjøp Billett