Aktuell med liveplate Friday 28. september

Jonas Alaska m/David Wallumrød

Jonas Alaska er en av sin generasjons fremste låtskrivere, og står bak fantastiske og gripende sanger som «October», «If Only As A Ghost» og den nyeste «Love You Right». Alaska har for lengst etablert seg som en artist med et trofast konsertpublikum rundt i landet, og denne høsten legger han ut på en helt spesiell høst-turné, med Parkteatret som første stoppested. Jonas Alaska spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden: Først en Yngling med fri aldersgrense, og deretter konsert med 18-årsgrense.

Denne kvelden skal vi feire utgivelsen av livealbumet Jonas Alaska – Live at Parkteatret, som ble spilt inn nettopp på Parkteatret i 2016. Her fremførte Alaska gamle klassikere og testet ut noen av låtene fra sitt siste album, «Fear Is A Demon», live for aller første gang. Konserten ble spilt inn, og resultatet er livealbumet som slippes digitalt 4. mai.

På Parkteatret vil Jonas Alaska ha med seg en av landets aller fremste musikere: David Wallumrød. Wallumrød er kjent som en tangentvirtuos, som alltid tilfører mer enn det lille ekstra til alle musikalske prosjekter han bidrar på.

«David er nok den mest originale og uforutsigbare musikeren jeg kjenner. Han har en måte å tilnærme seg musikk på som bare han kan. Helt siden han kom inn i studio for å spille på min første plate, har han vært på toppen av min liste.» sier Alaska.

Sammen vil Alaska og Wallumrød fargelegge Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i verdensklasse, bør få med seg dette!

jonasalaska.com
facebook.com/JonasAlaska

Billetter kr. 230,- + avg.
Foto: Mats Hjelmeland

Bill.: 250,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett