Yngling pres. Friday 24. march

John Olav Nilsen & Nordsjøen

Supp: Jonas V + Amber Clouds

John Olav Nilsen er tilbake, og slipper den nye singelen «Inn i min tid» 18. november under den nye konstellasjonen John Olav Nilsen & Nordsjøen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder. Her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! 

Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John Olav Nilsen er tilbake med ny musikk. Helt siden den vanvittig kritikerroste og Spellemann-vinnende debuten «For sant til å være godt» i 2009, har bergensartisten vært en av de absolutte livefavorittene i Norge. Men, det nærmer seg fire år siden forrige utgivelse – så det skal sannelig bli godt å få ny lyd. I mellomtiden kan man mimre med perler som «Diamanter & kirsebær», «Valiumsvalsen», «Skrekkfilm», «Hull i himmelen», «Ikkje fåkk med kjærligheten» og «Hundeår».

Hør den nye singelen «Inn i min tid» først hos Christine på P3 torsdag 17. november kl 14.15. Det nye albumet lanseres 17. februar på Brilliance Records, og i disse dager legges siste hånd på verket som er innspilt med produsent Yngve Sætre.
(Foto: Eirik Ullebø)

facebook.com/event
facebook.com/johnolavnilsenognord

Jonas V
Bergens og NMG/G-husets originale unge gateflamme Jonas V har blitt din favorittrappers favorittrapper via et par sterke mixtapes samt et drøss med singler og gjesteopptredener. «21 gram» introduserte hans kompromissløse stil i 2011, og ikke lenge etter ble «Sonar ut, flippar ut» med Petter Beyer årets definitive undergrunnsanthem for alle med den minste interesse for rap. Siden oppølgerplaten «21 dager seinere» har han sluppet en rekke enkeltlåter og videoer som viser hans musikalske bredde og tekstmessige overlegenhet. Nå er han snart klar med sin offisielle debut-EP «Roen», som kommer ut i løpet av mars 2017.
facebook.com/vestkyst

Amber Clouds
Amber Clouds er et ungt musikalsk prosjekt som blander søte popmelodier med dansbare gitarriff og shoegaze-nostalgi i atmosfæriske, til tider bråkete lydlandskap. Et band som på mange måter går med solbriller i mørket, men gjør seg fortjent til det gjennom et sterkt livesett, trivelig oppsyn og over middels ferdigheter på kjøkkenet. Etter et singelslipp gjennom bergensbaserte Diamond Club, samt hederlig omtale og anbefaling av P3 Urørt, er de endelig ute med sin første EP, skrevet, spilt inn, og produsert, midt i fellesferien, av bandet selv.
facebook.com/AmberCloudsBand

Billetter kr. 100,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.

Bill.: 120,-Dørene åpner 17:00ID.: fri alderKjøp Billett