Utsatt - Ny dato kommer Friday 8. may

Jessie Reyez (CA)

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, og av hensyn til publikum og involverte, utsettes konserten med Jessie Reyez til ubestemt dato. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil sende ut e-post til alle billettkjøpere om ny dato når den er på plass, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.


Det er ikke sikkert du er kjent med navnet Jessie Reyez enda, men i det øyeblikket du trykker play, er det stor sannsynlighet for at du kommer til å ha henne på repeat. Med sine brutalt ærlige tekster og rå fremtoning, har den kanadiske artisten de siste årene gjort seg bemerket. Media har trukket paralleller til Amy Winehouse.

Selv beskriver hun seg selv som en artist av den ekstreme sorten,og sammenligner sin sound med en Tarantino-film. I sine tekster, tar hun gjerne for seg temaer som ingen andre ønsker å ta opp. I låta «Gatekeeper» setter hun sexisme og utnyttelse av kvinner i musikkbransjen på kartet, dette før #metoo-bevegelsen.

Før hun begynte å fokusere på sin egne artistkarriere, skrev hun tekster for blant andre Dua Lipa og Calvin Harris. Vi er veldig glade for at hun nå fokuserer på egen musikkarriere, og vi er veldig spent på albumet «BEFORE LOVE CAME TO KILL US» som gis ut 27. mars.

jessiereyez.com
facebook.com/MusicJessieReyez

Billetter kr. 300,- + avg.
Kun ståplasser

Bill.: 330,-Dørene åpner 20:00ID.: 18